Brits Korthaar Cattery Primi Mihi's

Behalve de poedels wonen bij ons ook een aantal Brits Korthaar poezen. Heel af en toe fokken wij een nestje. Natuurlijk zijn beide ouders getest op HCM/PKD en FeLV /FIV.

Miss Blanche van de Spaarnehoek (Sophie)

Sophie is de moeder van Amy en Rory.

Primi Mihi's Primeur Amy

Amy (Primi Mihi's Primeur Amy) heeft eind april een paar dagen bij Modjo (Carnaval van de Hunzehof, cattery Celize's) gelogeerd. Ze waren erg lief tegen elkaar, maar van een dekking heeft niemand wat gezien of gehoord. Ze vertoont nu na drie weken toch behoorlijk wat tekenen van zwangerschap. Ze krijgt zelfs al een dikker buikje. Volgende week brengen we een bezoekje aan de dierenarts om te bekijken of we echt kittens mogen verwachten!

Donderdagmiddag 8 juli is Amy bevallen van één mooie gezonde kater. Jammergenoeg bleek een keizersnede nodig. Nadat ze een vruchtvlies zonder kitten was kwijtgeraakt stopten de weeën. Uit een echo bleek dat het kitten echt geboren moest worden. Behalve deze jongen was er nog één niet ontwikkeld heel klein kitten aanwezig. We zijn echt geweldig geholpen in dierenkliniek Walenburg. Amy moest er na de keizersnee en narcose even aan wennen dat ze een zoon had en wat precies de bedoeling was. Binnen twee uur was hij ijverig aan het drinken en kreeg hij een stevige wasbeurt! Knappe Amy!

En dit is onze mooie jongen. Zijn naam is Angus! Hier is hij 16 dagen.

Angus 16 dagen

 

Primi Mihi's Primeur Aurora (Rory)


 
Welkom!
Honden in de trimsalon
Katten in de trimsalon
Afspraak maken!
Onze poedels
Contact
Internet Links
e-mail me