Standaard Behandelingen 

Knoedels Vachtverzorging vindt een individuele behandeling van uw hond belangrijk. Ik werk daarom alleen op afspraak. Bij uw eerste bezoek nemen we de tijd om uw wensen en de bijzonderheden van uw hond te bespreken. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige vachtverzorgingsproducten. De producten worden altijd afgestemd op de vacht en huid van uw huisdier.

 

De complete trimbehandeling

 De complete trimbehandeling bestaat uit:

Wassen met een op de huid en vacht afgestemde shampoo en conditioner.

Overtollige haar uit de gehoorgang verwijderen en reinigen van gehoorgang en oorschelp.

Nagels knippen en verzorgen.

De vacht borstelen en passend bij de vacht: uitwollen, scheren, plukken, knippen of effileren in het door u gewenst model. 

Prijzen zijn afhankelijk van het soort hond en de conditie van de vacht.

 

De kleine trimbehandeling

   De kleine trimbehandeling is gelijk aan de standaard trimbehandeling, alleen wordt de hond niet geplukt/ geschoren of geknipt.

Deze behandeling is prettig:
voor een korthaar hond die niet voor scheren of knippen naar de trimsalon gaat
of
tussen twee standaard trim behandelingen door
of
wanneer uw hond sterk verhaart.
Na een kleine trimbehandeling is uw huis weer 'haarvrij'.

Prijzen voor de kleine trimbehandeling zijn vanaf 20 euro voor een kleine hond. U kunt ook een kaart kopen. Deze kaart geeft recht op 6 wasbeurten en is 1 jaar geldig. De zesde behandeling is gratis.

 

Borstelen

Soms is het onderhoud van een vacht heel veel werk of gewoon lastig. In dat geval is het handig om tussen twee trimbeurten door af en toe bij ons langs te komen voor een borstelbeurt.

U kunt hiervoor een borstelkaart kopen. Deze kaart geeft recht op 6 borstelbeurten en is 1 jaar geldig. De zesde borstelbeurt is gratis. Een borstelkaart is er vanaf 75 euro, afhankelijk van het ras.

 

 

Puppy special

   Het is verstandig om zo vroeg mogelijk te beginnen met de vachtverzorging van uw pup. U bent bij ons welkom als u uw pup wilt laten wennen aan de trimsalon en de vachtverzorging. Hij/ zij mag rustig rondkijken in de trimsalon. Natuurlijk adviseren wij u tijdens uw bezoek graag over de verzorging die bij de vacht van uw pupje past.

Aan de puppy special zijn geen kosten verbonden.


 
Knoedels
Welkom!
Nieuw op de website
Honden in de trimsalon
Katten in de trimsalon
Foto's trimsalon
Prijslijst en Algemene Leveringsvoorwaarden
Afspraak maken!
Webwinkel
Onze poedels
Brits Korthaar Cattery
Carnibest
Contact
Gastenboek
Internet Links
e-mail me